Husk legitimasjon!

Billettsalget foregår på:
http://was.warpcrew.com

Når du ankommer trenger du bare å oppgi navnet ditt. Billetten er helt virtuell og utskrift av billetten trengs ikke. Husk gyldig legitimasjon, samt underskrevet samtykkeskjema dersom du er født i 2005 eller senere.

Spørsmål rundt påmelding kan sendes via skjemaet på WAS eller til [email protected].

 

Registering og betaling av billett i WAS (lang versjon)

WAS er systemet der du skal registere billetten din i og der du finner status på betaling. Det er også her du får tilgang til plassreservering og mulighet til å melde deg på i konkurranser..

Gå inn på billettveiviseren i WAS og følg stegene
was.warpcrew.com er adressen til WAS. Du må registere deg her for å få tilgang til registering av billett. Hvis du allerede har bruker, så ikke register en ny. Systemet vil heller sende deg en kode på SMS eller e-post (begge gratis) slik at du kan bytte passord. Vi krever en del informasjon om deg for at du skal kunne registere deg. Pass på at all informasjon er korrekt da dette vil bli sjekket ved ankomst til Bygdelan. Brukeren vil du også bruke på andre arrangement.
Aktiver konto via SMS eller e-post hvis du lager ny
– Trykk på link i epost eller skriv inn kode fra SMS
Ved registering av bruker må vi sjekke at epostadressen din eller mobilnummer ditt er OK. Derfor må du gå inn og sjekke din innboks for e-poster. Det skal ha komt en e-post med tittel “WAS – Aktiver konto” fra “[email protected]”. Bruker du f.eks. Hotmail ligger den muligens i “Junk mail”/”Useriøs epost”, sjekk der.
Reservere plass på bordkartet
– Klikk på “Bordkart”, finn en plass og klikk på billetten du vil reservere den til.
For å reservere sitteplass må du gå inn på bordkartet (seatmap). Her kan du trykke på de ulike setene og se hvem som sitter hvor. For å reservere plass må du først trykke på et ledig sete, så må du trykke på den billetten du vil reservere plassen for under “Reserver til” (du har mest sannsynligvis bare en billett å “velge” mellom).
MERK: Du har ikke reservert plass før du har trykket på billetten!
Du kan også la andre styre plassreserveringen for f.eks. en person i klanen din. Da må du navigere deg inn på billetten (via billettliste f.eks.), for så å endre plasseringsansvarlig (seater). Den du setter som plasseringsansvarlig kan da velge plass for din billett. Hvis du ønsker å se hvor og når vedkommende har byttet plass for deg så kan du se dette i billettloggen inne på billettvisningen.Vil du finne noen som du lurer på om har reservert plass kan du også bruke søkefunksjonen på bordkartet. Ved å taste inn fornavn, etternavn, nick, gruppe eller epost kan du finne personer som allerede har reservert plass. De som ikke har reservert plass vil du ikke kunne finne i søkingen. Merk også at det ikke blir brukt noen wildcards på søkingen, kun treff på f.eks. hele navnet vil komme opp. Du må altså skrive navnet (eller det du taster inn) helt rett.
Ta med legitimasjon når du skal sjekke deg inn på Bygdelan!
Påmelding til konkurranse
– Trykk på navnet til konkurransen i menyen til partyet
Meningen med WAS er å samle mye under ett. Deriblant påmelding til konkurranser. Dette er svært enkelt og kan gjøres ved å gå inn på partyet og videre inn på konkurransen i menyen. Du vil da finne lenker til å melde deg på konkurransen eventuelt lage gruppe. Ved konkurranser hvor grupper spiller mot grupper så må man først lage en gruppe og så legge inn de andre som skal spille i gruppen. Når man legger til personer i en gruppe så må vedkommende inn for å godkjenne påmeldingen, pass på at alle i laget er godkjent før påmeldingsfristen. (Crew kan også kontaktes hvis det oppstår noe uventet).

Lykke til med billettkjøp, billettregistering og plassreservering!

Eventuelle spørsmål som måtte oppstå ber vi deg om å sende til [email protected] (eller via skjema på WAS). Send oss også gjerne tilbakemeldinger på billettsalg, plassreservering, osv. Takk!